Lægevikariater i

Radiologi

Klar til nye udfordringer i 2021, til markedets bedste løn?

Nyd Skandinaviens smukke natur og få oplevelser for livet med et lægevikariat som radiolog. Kombiner dette med faglig og personlig udvikling, samtidig med at vi sikrer dig og din familie.

Ledige vikariater for radiologer

Udpluk af aktuelle vikarstillinger indenfor radiologi

Mosjøen har vehov for radiolog med generell kompetanse, CT og ultralyd.

Må kunne holde demonstrasjoner for kir/med.

Utvidet arbeids tid til kl. 1800 (med vaktlf. Fom. 1530 – 1800), utkallingsvakt helg fom: 1000 – 1800.

Avdelingen benytter Sectra RIS/PACS

 

Kontakt

Nina Dawes Anderssen
Senior Bemanningskonsulent
Tlf: +47 920 97 312
Mail: nda@transmedica.dk

Sandnessjøen har behov for en radiolog med generell kompetanse i uke 3,4,5,8,9,11,15 og 20 i 2021

Arbeidstid 07.30-15.30 (evt. 08.00-16.00)

Avdelingen benytter Sectra RIS/PACS

 

Kontakt

Nina Dawes Anderssen
Senior Bemanningskonsulent
Tlf: +47 920 97 312
Mail: nda@transmedica.dk

Vi har vikariater i hele Danmark indenfor specialet radiologi.

Hvis du er radiolog og har lyst til at vikariere i et land med charmerende omgivelser og fagligt spændende opgaver, så er du velkommen til at kontakt mig og høre om dine muligheder.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Nicki Madsen
Rekrutteringskonsulent/ Headhunter
nma@transmedica.dk
Telefon: (+45) 41 85 18 01

Efterspørgslen efter radiologer til vikariater i Norge, er større end nogensinde. Vi har mange attraktive stillinger, af kortere og længere varighed, over hele Norge. Tag kontakt hurtigst muligt.

Kontakt:

Nina Elisabeth Dawes Anderssen
Tel: +47 920 97 312
E-mail: nda@transmedica.dk

“Jeg vil absolut anbefale vikarlivet, og har rekrutteret flere til Transmedica.”
Lillian Heegaard
Psykiater Lillian Heegaard, lægevikar hos Transmedica i 20 år

Tjen markedets bedste løn som radiolog

Transmedica matcher alle på løn, og har således markedets bedste lønninger. Som radiolog hos os kan du tjene en rigtigt god løn og i tillæg få en række andre goder. Hos os er du sikker på at få din løn til tiden, og vi har faste udbetalinger hver 14. dag.

Som medlem af Transmedicas bonusordning optjener du automatisk bonuspoint, fra den første dag du arbejder for os som lægevikar. Dine point kan bruges som tilskud til konferencer eller beskattes og blive udbetalt.

Radiologi
Vikarlæge i psykiatri

Et vikariat giver faglig og personlig udvikling

Vi har udsendt radiologer og andre speciallæger til helsesektorerne i alle de skandinaviske lande i 25 år, både til sygehuse og klinikker.

Mange af vores lægevikarer der siger, at faglig udvikling er grunden til, at de valgte at blive vikar, og at de er blevet fagligt stærkere efter vikaropholdet.

Som vikar hos os vælger du selv sted og varighed for lægevikariatet, og vi skræddersyer et vikariat til dig, baseret på din erfaring og faglige interesse.

Bryd op i hverdagen - og oplev Skandinavien

Norge byder på fantastiske naturoplevelser, og gennem et lægevikariat får du mindre administrativt arbejde og mere fritid til at nyde en del af landet, som du måske ikke kender så godt på forhånd.

Uanset om du vælger Nord-Norges vilde natur, Østlandets skove, Sørlandets skærgård eller Vestlandet med spændende oplevelser til havs eller på fjeldet, er du garanteret en fantastisk oplevelse. 

Norge
Transmedica

Vi hjælper med alt praktisk før, under og efter vikariatet

Som vikarlæge hos os hjælper vi dig med alt det praktiske, fra specialistgodkendelse, autorisationer og skat, til flytteudgifter, bolig og rejse.

“Alt det praktiske bliver ordnet effektivt og enkelt. Der var for eksempel sørget for bolig da jeg ankom, så jeg behøvede ikke gøre andet end at hente nøglerne. Det føltes meget trygt.”
Viera Sulovcova
Akutlæge

Personligt vikartilbud

Vil du vide mere om Nordens mest attraktive lægevikariater inden for radiologi? Vi kan finde det helt rigtige tilbud til netop dig, ganske uforpligtende. Udfyld felterne og hør mere om dine muligheder.

Almindelige spørgsmål

Forskellene varierer på tværs af landende inden for radiologi. I Transmedica har vi god erfaring med dette, og de forskellige konsulenter guider og informerer lægevikarerne på forhånd.

At ansøge om autorisation og specialistgodkendelse i et andet land, kan virke som en overvældende proces, men som lægevikar i Transmedica står man ikke alene om det. Vi har specialister som hjælper dig igennem hele forløbet.

Mange har spørgsmål omkring det økonomiske ved at være lægevikar og hvad de skal gøre med skat, når de arbejder i et andet land. Der er mange skattelove i de skandinaviske lande, som kan være forvirrende at sætte sig ind i. Vi hjælper dig gerne med selvangivelsen og sikrer, at du undgår et potentielt skattesmæk.

Som lægevikar hos Transmedica får du en personlig kontaktperson, som følger dig igennem hele lægevikariatet. Skulle der opstå noget, der ikke fungerer, hvad enten det er praktiske ting eller noget som angår selve stillingen, får vi det selvfølgelig bragt i orden. Vi gør alt vi kan for at du skal få en god oplevelse som vikar hos os.

“Vi har markedets bedste lønninger, men først og fremmest sikrer vi dig og din familie oplevelser, erfaringer og en rejse for livet.”
CEO, Mikael Palm
Mikael Palm
CEO i Transmedica